Warning: Undefined variable $ub in /customers/2/7/0/peterclausen.net/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-generator/includes/display-functions.php on line 67 Warning: Undefined variable $ub in /customers/2/7/0/peterclausen.net/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-generator/includes/display-functions.php on line 79

BRYLLUPSFOTOGRAF I MIDTJYLLAND – OG RESTEN AF DANMARK

Foråret og sommer er højsæson for bryllupsfotografering. I 2005 skød jeg mit første bryllup, og siden har jeg hvert år skudt flere og flere. 

Som bryllupsfotograf prøver jeg at tage så lidt opmærksomhed, jeg kan, mens jeg sørger for at få alle de vigtige øjeblikke med hjem i kameraet. Jeg elsker virkelig at fotografere bryllupper. Traditionerne, spændingen, ritualerne og den gode stemning smitter, folk er i fantastisk humør og det er bare altid hyggeligt.

Nogle gange er dagene så lange, at mine kinder er helt ømme af at smile til sidst 😃

Når jeg er afsted, er jeg ikke kun fotograf. Jeg synes, jeg gør meget ud af at sludre med gæsterne, hygge om og med dem, for jeg synes også, jeg har en del af ansvaret for, at det bliver god dag for alle. Og jeg er trods alt afsted 8-10 gange om året, så jeg har efterhånden godt styr på de forskellige traditioner og ritualer.
Og når jeg så får sådan en besked nogle dage senere, så bliver jeg så glad igen.

Der er intet som glade kunder 😁

Sammen med brudeparret lægger jeg en plan for bryllupsdagen. Det foregår som regel enten ved et personligt møde eller over telefonen.

Nu tænker du måske: jamen hvad koster det?
Prisen er 1.200 kroner pr. påbegyndt times fotografering – det gælder både dag og nat. Prisen inkluderer blandt andet indledende kommunikation og samtaler, kørsel, samt den efterfølgende billederedigering og digitale billeder i høj opløsning.

Typisk får man mindst 200 redigerede billeder for en hel dags fotografering. Men den del aftaler vi.

(Læs mere under billederne)

Ikke to par er ens. Og ikke to fotografer er ens. Ingen griber opgaven an på samme måde. Derfor gælder det om at finde den fotograf, der passer jer bedst. Og den person I føler jer mest tryg ved. Ham eller hende, der giver ro i maven, så I ikke behøver at bekymre jer om den slags på dagen.

Jeg forsøger at lave billeder med kant, vise følelserne, det naturlige, det ægte og spontane. Jeg søger de intense og følelsesladede situationer, den gode stemning og store følelser.

Bryllupsdagen er længe ventet og en af livets vigtigste dage, I med glæde kan tænke tilbage på i mange mange år. Så tænk jer godt om inden, I vælger den fotograf, der skal forevige jeres bryllupsdag.

I har sikkert en masse spørgsmål, skyd løs i kontaktformularen nedenunder.

 

Kontakt mig
Kontakt mig, hvis du har nogle spørgsmål.