BRYLLUPSFOTOGRAF I MIDTJYLLAND – OG RESTEN AF DANMARK

Foråret og sommer er højsæson for bryllupsfotografering. I 2005 skød jeg mit første bryllup, og siden har jeg hvert år skudt flere og flere.
Som bryllupsfotograf prøver jeg at tage så lidt opmærksomhed, jeg kan, mens jeg sørger for at få alle de vigtige øjeblikke med hjem i kameraet.

Sammen med brudeparret lægger jeg en plan for bryllupsdagen. Det foregår som regel enten ved et personligt møde eller over telefonen.

Pris:
Prisen er 1.200 kroner pr. times fotografering – det gælder både dag og nat. Prisen inkluderer blandt andet indledende kommunikation og samtaler, kørsel, samt den efterfølgende billederedigering og digitale billeder i høj opløsning.
Typisk får man mindst 200 redigerede billeder for en hel dags fotografering. Men den del aftaler vi.
(Læs mere under billederne)


Ikke to fotografer er ens. Ingen griber opgaven an på samme måde. Derfor gælder det om at finde den fotograf, der passer jer bedst. Og den person I føler jer mest tryg ved. Det giver ro i maven, at I ikke skal tænke på den slags på dagen.
I har sikkert en masse spørgsmål, skyd løs i kontaktformularen nedenunder.
Jeg forsøger at lave billeder med kant, vise følelserne, det naturlige, det ægte og spontane. Jeg søger de intense og følelsesladede situationer, den gode stemning og store følelser.

Bryllupsdagen er længe ventet og en af livets vigtigste dage, I skal tænke tilbage på i mange mange år.
Så tænk jer godt om inden, I vælger fotografen, der skal forevige jeres bryllupsdag.

Kontakt mig
Kontakt mig, hvis du har nogle spørgsmål.