10 gode råd til brudeparret

Den store dag er inden for rækkevidde og I er i fuld gang med at planlægge den store dag. Her kommer 10 gode råd, som et hvert brudepar skal have med sig, når de går ind til deres bryllup.

Bryllupsfotograf. Solnedgang. Romantik. Bryllup. Flot himmel. Brudepar. To gode råd til brudeparret. Gom. Brud. Smuk hvid kjole. Portræt.

Når man skal giftes, er det de færreste par, der har masser af erfaring med at arrangere sådan en dag. Der er 1.000 ting, parret skal ordne og have styr på. Derfor har jeg lavet en lille liste med forskellige gode råd, som du forhåbentlig kommer til at nyde godt af.

1. Jeres brudebuket bliver sandsynligvis leveret i vand. Sørg for at få brudebuketten op af vandet en time inden vielsen. På den måde kommer bruden ikke til at gøre sin kjole eller andre ting våde.

2. Hold brudebuketten lavt. Det ser virkelig elegant ud, når man går med buketten i begge hænder og holder den meget lavt. Gerne under navlen.

3. Vær klar en time inden vielsen!! Og kom til kirken til tiden. Gerne fem minutter før. Vi ved alle godt, at ceremonien ikke starter uden bruden, men det er hverken godt for brudens stressniveau at være sent på den og det er super dårlig stil overfor gommen, hvis man kommer for sent og lader ham vente. Han er nervøs nok i forvejen.

4. Bruden skal tjekke dine håndled og ankler. Det lyder muligvis lidt skørt. Men bruden skal tjekke håndleddene for hår-elestikker og hvis hun er i en kort-ish kjole, skal hun tjekke anklerne for mærker efter strømperne. Faktisk er det bedst slet ikke at have strømper hele formiddagen.

5. Sørg for at have god tid i planerne. Selvom det er en lang dag, så har tiden det med at skride og blive forsinkede. Og så skal der være plads til at tage en lille pause eller en gåtur med din elskede, hvor I kan trække vejret. Husk på, at I er i fokus H E L E dagen, så kan bliver udmattet. Heldigvis på en god måde.

6. Sluk telefonen. Og bed jeres gæster sætte telefonen på flytilstand. Men bed dem endelig om at tage en masse billeder.

7. Alt behøver ikke være perfekt. Husk Murphys lov: Hvis noget kan gå galt, vil det gå galt. Sådan er det heldigvis ikke, men hav fred med, at alt ikke vil være eller kan være perfekt. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der kommer kage eller sovs på kjolen, men så er det heller ikke værre.

8. Hav en hjælper med hele dagen. Til håret, kjolen, og til at hente en sodavand eller den slags.

9. Køb en fnugrulle. Og husk at have den med. Hvis der bliver kastet med ris ved kirken, kommer der ofte rismærker på gommens mørke tøj. Det ruller nemt af med en fnugrulle.

10. Vær tilstede. Her kommer råd nummer 8 ind i billedet igen. I skal ikke tænke på om kagen er leveret eller om kokken er fuld. Bare vær til stede og nærværende og hav en hjælper til at ordne de andre ting.

11. Jeg ved godt, at jeg kun lovede ti gode råd, men kommer lige et enkelt mere, som er næsten uundværligt. Hvis billederne er vigtige, så vær omhyggelige, når I vælger jeres fotograf. Det er vigtigt, at I har en fotograf med, som I stoler på og som kender alle traditionerne. Selvom onkel Jørgen har et flot og dyrt kamera, så er det ikke sikkert, at han har planer om at holde sig helt ædru til brudevalsen.
Rigtig ofte hænger pris, erfaring og evner sammen.
Jeg siger det bare …;-)